Ana içeriğe atla

KARANTİNA ZAMANLARINDA İMDADINIZA YETİŞEKEK SÜRÜKLEYİCİ DİZİLER

   Merhabalar bu kasvetli evde geçirdiğimiz günler için kendi zevkinize göre seçebileceğiniz önerilerim olacak
   DİZİLER
1)Toy boy =İlk başlarda ben ne izliyorum dedirten ama bir iki bölüm izleyince bırakamayacağınız yeni sayılabilecek netflix dizisi konusu ise erkek striptizciler, sevgilisinin kocasını öldürmekten yargılanan bir striptizcinin davayı çözüme kavuşturma hikayesini konu alan İspanyol dizisi.
2)Victoria=kendisi tarihi bir dizi. Bir sabah yatağından Büyük Birtanya'nın yeni kraliçesi olarak uyanan 18 yaşındaki Victoria'nın, aşk, ihtiras, ihanet ve politik oyunlarla çevrelenen hikayesi, etkileyici bir görsellikle anlatılıyor.
3)I am not okey with this=Gergin bir tip olan Syd, filizlenen süper güçlerini kontrol etmeye çalışırken lisenin tuhaflıkları, aile draması ve en yakın dostuna duyduğu karşılıksız aşkla uğraşmasını ele alıyor
4)Legion= anlaması zor bir dizi. Şizofreni bir adamın hikayesini ele alıyor.efektleri açısından da oldukça başarılı bir dizi
5)When they see us= mini bir dizi kendisi. Yaşanmış bir olayı anlatıyor. Siyahilere yapılan ırkçılıkları ele alan haksızlıkları ele alan duygusal bir dizi.
6) The stranger= konusu bir şebekeyi ele alıyor. Ve bu şebekenin amacı kirli çamaşırları ortaya dökmek ve bir ailenin parçalanışı.
7)Tepedeki ev= adından anlaşıldığı gibi bir evdeyaşayan aileyi ele alıyor.ve açık ara farkla şu ana kadar yayınlanmış en iyi korku dizisi olabilir.
8)Safe=bir ailenin kızı gittiği parti çıkışı kayboluyor ve koşuşturma başlıyor. Beklenmedik bir şekilde biten heyecanlı bir dizi.
                                                                                                           İYİ SEYİRLER

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Covid-19 virüsünü bir de çalışan insanlardan dinledim. Saadet B. (32) kurumsal bir firmada üst düzey çalışanı 1)Ölümcül olmasıyla bilinen covid-19 virüsü için ne gibi kişisel önlemler aldınız? -Sosyal mesafeyi koruyorum,  sık sık ellerimi yıkıyorum,zorunlu olmadıkça iş dışında dışarı çıkmıyorum, iş yerinde de dahil dışardan yemek yemiyorum, eve gelince marketten aldığım paketli ürünlerìn paketlerini silerek dolaba yerleştiririm, dışarda giydiğim kıyafetlerimi günlük olarak değiştirirm, bulunduğum ortamı havalandırırım ve ellerimi yüzüme sürmem. 2)Çevrenizde test sonucu pozitif çıkan biri var mı ve siz test yaptırdınız mı? -Çevremde test sonucu pozitif çıkan yok, bende test yaptırmadım. 3)Çalıştığınız iş yeri ne gibi önlemler aldı ya da aldı mı? -Çalıştığım ortam insanlarla teması yüksek olduğu için içerideki müşterinin işlemì bitince sıradaki işlemì alarak ve sadece acil işlemleri yaparak ortamdaki kalabalığı ve insan temasını azalttık, dezenfektan acil durumlar içinde m